Pizzaovner fra en leverandør i verdensklasse


Sveba Dahlen var den første produsenten som fant opp den roterende tralleovnen i 1964. Siden den gang har de stadig utviklet seg og sine ovner til alltid å være et steg foran. De er innovative og opptatt av kvalitet slik som oss.

P601 High Temp

P601 High Temp steker ekte napolitansk pizza med en temperatur på hele 500 grader! Pizzaovnen leveres med autentisk stein fra Napoli. Keramisk glass i døren. Ingen åpne flammer. Bruker 60 – 120 sekunder per pizza, avhengig av topping. Ovnen har en kapasitet på 6 pizzaer (Ø35).

Last ned brosjyre

P-serien

P-serien til Sveba Dahlen tar pizzabaking til et nytt nivå!
Den unike ovnen er svært godt isolert, og har dobbelttemperert glass. Dette gjør den ekstremt energieffektiv og økonomisk å bruke. Varmen fordeles jevnt slik at pizzaen blir stekt riktig uten å måtte flytte på den underveis. Ovnen har en maks temperatur på 350 grader.

Last ned brosjyre

Classic

Classic-modellen er en robust pizzaovn. Ovnen har et gjennomtenkt ergonomisk design og en effektiv varmestyring som går opp til 350 grader.

Last ned brosjyre

TP-serien

Tunnelovnen TP er en fleksibel ovn for en kontinuerlig pizzaproduksjon. Enkelt tilpasser du ovnen for å møte de kravene du har til kapasitet. Maks temperatur går opp til 400 grader, og man kan bygge ovnen med opptil 3 individuelle belter. Steketid kan justeres fra 2 til 15 minutter.

Last ned brosjyre

TurboChef Hhc

Tunnelovnen til Turbochef er en effektiv og ventilasjonsfri ovn! Tunnelovnen kan steke opp mot 60 pizzaer i timen. Steketemperatur er opptil 315 grader og er 40-50% raskere enn andre ovner i klassen. I motsetning til tradisjonelle tunnelovner steker denne med luft både ovenfra og nedenfra. Dette gir et jevnt og raskt resultat. Ovnen kan leveres med 3 moduler over hverandre og beltebredder på 406 mm, 508 mm og 636 mm.

Turbochef Fire

«Fire» fra Turbochef er en rød liten «sinnatagg» som steker opptil 450 grader. Dette gir pizzaen det håndverkspreget enhver liten pizzeria ønsker. Ovnens innvendige stekeflate er på 375 x 375 mm.

Take-Away

Cooktech har et leveringssystem som er populært over hele verden. Med det enkle og brukervennlige systemet der man kun legger pizzabagen på ladestasjonen (som avbildet) vil induksjon varme opp bagen slik at man serverer kunden en rykende varm pizza.